Manžel, který štěká, taky kouše - Jakoubková, Alena (Moba, 2012)
Když šestnáctiletá Sonja otěhotní, převrátí jí to život naruby. Rodiče se za její poklesek stydí, takže ji jednak odklidí k tetě do jiného města a jednak ji přinutí, aby dala dítě k adopci. Sonja jim to nikdy neodpustí.