Já a pan Darcy - Potter, Alexandra (Moba, 2012)
Po sérii katastrofálních vztahů se Emily rozhodla odpočinout si od všech „dnešních“ mužů. Věnovat se chvíli sama sobě, dát si skleničku vína a strávit zas nějaký čas četbou milovaného románu Pýcha a předsudek.Vrátit se do časů pana Darcyho, kdy muži byli oddaní, čestní a elegantní ...