Ďáblův elixír - Khoury, Raymond (Domino, 2012)
Co když původní obyvatelé Střední Ameriky znali rostlinu, jejíž účinky by mohly otřást samotnými základy křesťanství?Co když o tuto rostlinu začnou projevovat nebývalý zájem lidé stojící na obou stranách zákona a vzplane mezi nimi nemilosrdný boj o to, kdo účinky tajemné byliny využije jako první?A co když jsou agent FBI Sean Reilly a jeho přítelkyně Tessa Chaykinová jedinými, kdo může udržet tuto Pandořinu skříňku zavřenou?