Dva životy - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2012)
Autorčin nejnovější román zachycuje příběh dvou žen, dobrých kamarádek. Anna, tlumočnice a překladatelka, má manžela a dvě dcery a na první pohled jí nic neschází. Ve skutečnosti je to však trochu jinak. Veronika učí na gymnáziu, je osamělá matka dvacetileté dcery a vůbec ji netrápí, že v jejím životě není žádný muž. Jednou se zklamala a to jí stačí, nemíní znovu pokoušet osud. Naplnila si život drobnými radostmi a kamarádstvím, raduje se z každého dne. Starosti jí dělá pouze stárnoucí matka a nevyhraněná sestra, která střídá partnery a přitom zanedbává vlastní dcerku. Život je však plný překvapení. Důkazem toho je i příběh Anny a Veroniky.