Uprostřed ráje - Walden, Laura (Klokan, 2012)
Grace cestuje na Nový Zéland za svou láskou a také proto, aby se setkala s bioložkou Suzan. Ta jí postupně vypráví tragický příběh své rodiny, líčí nešťastnou událost, po níž má zjizvený obličej