České nebe - Ježková, Alena (Práh, 2012)
Od Cyrila a Metoděje, Ludmily, Václava, Vojtěcha… až po Jana Nepomuka Neumana. Kniha nejen o českých svatých, ale také o významné části naší národní historie a kulturního odkazu, který jsme dali světu.