Neobyčejná dobrodružství pro neobyčejné kluky a holky - Daniel, Radek (Advent-Orion, 2011)
Kniha Neobyčejná dobrodružství vás zavede do světa malých hrdinů, kteří se stejně jako vy, kluci a holky, potýkají s nejrůznějšími problémy. Vašek, Ema, Martin, Lea, Věra a mnohé další děti se do jejich řešení vrhají s opravdovou vervou a odvahou. Bez rozmyslu se pouštějí do zápasu s vysavačem, s invalidním vozíkem cestují metrem a vlakem, pokoušejí se vysvobodit smutnou princeznu ze zakletí, zápasí se strašlivým Podpostelníkem, který po setmění vylézá ze svého úkrytu, a bez dovolení trhají u sousedů třešně. Pod jejich rukama se ze zdánlivě obyčejných situací stávají neobyčejná dobrodružství, jejichž součástí můžete být i vy. Proto neváhejte a pusťte se do čtení. Neobyčejná dobrodružství jsou tu pro vás, neobyčejné kluky a holky.