Žirafí příběhy - Spielvogelová, Vladimíra (Advent-Orion, 2010)
Příběhy dvou žirafích kamarádů, určené pro předškolní děti, nás zavedou do prostředí savany a akáciového hájku, který je domovem žirafího stáda. Žirafáčci se vydávají na výpravy do okolí a s pomocí svých kamarádů překonají každé nebezpečí.