Koně za plotem - Beránková, Romana (Stavebniny Beránek, 2012)
Příběh inspirovaný skutečnými událostmi se odehrává na okraji české vesnice, kde šarvátky mezi sousedy neberou konce. Tři sousedi se spojí v boji proti čtvrtému. On má peníze, jich je víc. Spory se vyostřují a postupně jsou do nich zataženy úřady, policie, soudy i televize.