Narozeniny - Steel, Danielle (Ikar, 2012)
Tři postavy z tohoto románu spojuje jediné – zrovna oslavili narozeniny a přemýšlejí o tom, zda daň, kterou za úspěch zaplatili, nebyla příliš vysoká. Valeria, April i Jack jsou totiž až zoufale osamělí...