Panenka - McBain, Ed (BB/art, 2012)
Steve Carella a detektivové z 87. revíru tentokrát stojí před mimořádně komplikovaným případem. Zatímco si pětiletá holčička hraje se svou panenkou, ve vedlejším pokoji je zavražděna její matka