Hluboko v srdci - Coulter, Catherine (Klokan, 2012)
Julian se dosud nesmířil s vraždou své manželky Lily. Proto ho nemile překvapí, že mu matka vybrala nevěstu. Julian původně nemá o Sophii zájem, ale když ji potká, je okouzlen. Navzdory vzrušujícímu jiskření - nebo možná právě proto, aby nechal minulost jednou provždy za zády - Julian dál pátrá po Lilyině vrahovi. A postupně odhaluje úzkostlivě střežené tajemství.