...a postarej se o Elišku - Müllerová, Lucie (Daranus, 2012)
Laura je svobodná matka, která se živí jako překladatelka, a celý její svět se točí kolem pětileté dcery Elišky. Životem jdou spolu v báječné pohodě, až jednoho dne zasáhne osud. Laura je nevyléčitelně nemocná a ví, že jí zbývá jen pár měsíců života...