Nikdy ; překladatel Drahomíra Smutná - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2012)
Po dvaceti letech společného života Petr jednoho krásného nedělního rána Katce oznámí, že miluje jinou. Sbalí si věci a je pryč. Spolu s ním i láska ve kterou Katka věřila, společné sny, plány a budoucnost. Jak to má povědět Liv, sedmnáctileté dceři, která otce miluje? Jak má žít? Dokáže to? Překoná bolest a zradu? Ze začátku se to zdá nemožné, ale jak čas plyne a Katka si rekapituluje život, manželství, zjišťuje, že.... Jak to dopadne se dozvíte na stránkách této knihy protkané láskou, vírou v sebe samu, přátelstvím... Najdete v ní všechno, co naplňuje náš život.