Suši v duši - Urbaníková, Eva (Evitapress, s.r.o., 2012)
Příběh Slovenky, která se nejdřív zamilovala do Japonska a potom do Japonce. Denisa měla ráda tanec, a tak když jí agentura nabídla, aby jela tancovat do Japonska, přijala. Netušila, že se jedná o takzvaný hostesingový bar, kam Japonci přicházejí hledat zábavu a příjemnou společnost, a že tančit bude leda tak u tyče. Japonsko si záhy oblíbila, naučila se japonsky a nakonec se zamilovala do Japonce. Ukázalo se, že to vůbec nebude jednoduché.