Past na vránu - Cleeves, Ann (Knižní klub, 2012)
V Baikie's Cottage, izolovaném statku uprostřed odlehlého severoanglického pohoří, se sejde trojice žen, aby dokončily environmentální průzkum. Rachael přijíždí na statek, místo vysněného klidu a pohody tam však nalézá tělo své přítelkyně Belly Furnessové. Všem kromě Rachael připadá možné, že Bella spáchala sebevraždu