Silnější než slova ; překladatel Marie Válková, Magda Cindričová - Brown, Sandra (Ikar, 2012)
Ačkoli Jacku Sawyerovi zpočátku na ranči nikdo příliš nedůvěřuje, přeci se rodí přátelství přecházející v lásku s ovdovělou Annou. Ale stíny z Jackovy minulosti i nebezpečí hrozící celé rodině Corbettových mohou zničit naději na šťastnou budoucnost a představují zásadní zkoušku Jackova a Annina vztahu