Dvojí život - Bravo, Christine (Víkend, 2012)
Na svých cestách za reportážemi je Sam zvyklý svou ženu podvádět s náhodnými známostmi, ale Anna je pro něj něco jiného. Je to láska na první pohled. Chvíle vášně prožívají v hotelovém pokoji, během několika dní. Oba vědí, že jejich společný čas je omezený a zase se vrátí ke svému běžnému životu. To, co prožívají, je takové právě proto, že je to zakázané, vzácné, časově omezené... Anna navrhuje, aby společně strávili vždy jeden víkend v roce v hotelu v Londýně. Oba se vracejí domů, doufají, že se v budoucnu ještě někdy potkají.