Téměř bez šance - Robb, J. D. (Klokan, 2012)
Eva Dallasová vyšetřuje zdánlivě nesmyslnou brutální vraždu starého muže. Případ vede její kolegyně Peabodyová, která jednou v tělocvičně, schoulená ve sprše, náhodně vyslechne rozhovor dvou policistů z jiného oddělení. Svěří se Evě - a obě pochopí, že zkorumpovaní muži zákona mají na rukou krev a jsou schopní všeho, aby tajemství i své postavení uchránili.