Afrika má láska - Hofmann, Corinne (Ikar, 2012)
Příběh Bílé Masajky pokračuje ... Corinne žije spokojeně se svou již dospělou dcerou Napirai, jejímž otcem je někdejší masajský náčelník Lketinga, ve Švýcarsku. Napirai oslavila 20. narozeniny a její matka by ji chtěla představit zemi v níž leží její kořeny, seznámit ji s vlastním otcem, babičkou a nevlastními sourozenci ...