Téměř dokonalý zločin - Rozkovec, Patrik (Původní česká detektivka, 2012)
Jeden anonymní lístek a na něm tři řádky s datem umrtí lidí, které něco spojuje. Je to varování, nebo hloupý žert? Vychází najevo, že první z nich je skutečně pár týdnů po smrti.