Až na popel - Connolly, John (BB/art, 2012)
Randall Haight má tajemství: jako teenager zavraždil spolu se svým kamarádem čtrnáctiletou dívku. Po odpykání trestu dostal šanci na život s novou identitou. Kriminální psychothriller z volné série se soukromým detektivem Charliem Parkerem.