Temné kosti - Reichs, Kathy (BB/art, 2012)
Další spletitý případ sběratelky kostí. Do města se na automobilové závody sjíždí na dvě stě tisíc fanoušků a u charlottské dráhy se najde tělo nacpané do sudu s asfaltem. Soudní antropoložka Temperance Brennanová zvažuje různé teorie ...