Džungle - Cussler, Clive (BB/art, 2012)
Kapitán Cabrillo v nejnovější akci Juan Cabrillo a posádka lodi Oregon, na pohled zchátralého nákladního plavidla, které je však vybavené supermoderním špionážním vybavení, zbraněmi a revolučním pohonem, už prošli mnoha životu nebezpečnými dobrodružstvími - ale s něčím takovým se ještě nesetkali. Džungle má mnoho podob ...