36. týden - Sarenbrant, Sofie (Víkend, 2012)
Prší už celý týden. Léto v malé rybářské vesnici Brantevik pomalu končí. Nejlepší přítelkyně Agnes a Johanna, které jsou těhotné a za pár týdnů čekají narození dítěte, tady tráví dovolenou s rodinami. Společně si vyjdou do staré přístavní restaurace. Prožijí příjemný večer. Jenomže příští ráno, když se všichni probudí, zjistí, že Agnes zmizela... Její zmizení vzbudí velkou pozornost. Policie i média se snaží záhadu objasnit. Je to boj s časem a všechno nabere nečekaný obrat, když se na břehu moře najde tělo zavražděné ženy...