Soukromé hry - Patterson, James (Klokan, 2012)
Blíží se srpen 2012. Těsně před zahájením olympijských her v Londýně je zabit člen olympijského výboru. Následují další mrtví. Někdo, kdo si říká Kronos, tvrdí, že vrátí olympijským hrám jejich slávu a zničí všechny, kteří je svou chamtivostí pošpinili. Detektiv Nigel Steel zjistí, že narazil na geniálního zločince, a zdá se, že zabiják je téměř nepolapitelný.