Zůstaň - Larkin, Allie (Ikar, 2012)
Savannah "Van" Leonová má dva nejlepší kamarády - Petera a Janie. Van Petera miluje od první chvíle, kdy ho na univerzitě potkala, a Peter zase miluje Janie. Od té doby, co ji poprvé spatřil. Když se tedy Janie za Petera provdá, může Van udělat jen jediné - opít se a pořídit si přes internet roztomilé a nemotorné štěně z Bratislavy za šest tisíc dolarů! Tedy alespoň si myslí, že si kupuje štěně. Držíc se zuby nehty konce vodítka je Van tažena do života, kde staré pořádky rázem neplatí. Neodolatelně zábavná prvotina mladé americké autorky o tom, jaké to je převrátit si po pár skleničkách život naruby.