Neunikneš - Larsson, Christina (Motto, 2012)
Těsně před Vánocemi je v koupelně své luxusní vily nalezen zavražděný slavný podnikatel Erik W. Sternheg. Komisařka Ingrid Bergmanová s povzdechem opouští svůj plán na vytoužené klidné prožití svátků a ujímá se mediálně sledovaného případu. Aby toho nebylo na Ingrid málo, zároveň musí pátrat po muži, který soustavně pronásleduje a vydírá její kolegyni Malin. Podaří se Ingrid vyřešit oba případy?