Zpověď jednoho děvčete - Hůlová, Alžbeta (Slovenský spisovatel, 2012)
Život má často i stinné stránky a šestnáctiletá Nela o tom ví své. Svérázným – a dost nerozumným způsobem - se pokouší i vyrovnat se smrtí svého milovaného otce a později i s nevlastním otcem – alkoholikem.