Čekání na kocoura - Klevisová, Michaela (Motto, 2012)
Alice složitě hledá cestu k dospívající dceři, Delfína už nechce být dál single, Théo těžce nese stěhování z venkova do města, malý David se musí smířit s rozvodem rodičů. Jedno mají všichni hrdinové společné: lásku ke kočkám. Čtrnáct křehkých příběhů o vztazích lidí, kterým autorka přezdívá kočkaři, vám vykouzlí úsměv na rtech a zároveň vás i dojme