Agatha Raisinová a otrávený koláč ; překladatel Jiří Lexa - Beaton, M.C. (Detektivka, 2012)
Agatha, úspěšná londýnská podnikatelka, se rozhodne skoncovat se svým dosavadním životem a odstěhuje se do poklidné anglické vesničky. Jenže po krátkém čase si uvědomí, že život na vesnici je na ni až moc poklidný.