Návrat z podzemí - Gordon, Roderick (čtení, radost, poučení, 2012)
Dobrodružství Willa Burrowse pokračuje! V centru Země - ve světě, o jehož existenci nemá na Povrchu nikdo ani tušení, jde Willovi o život. Pronásledují ho nebezpeční Styxové. Jsou odhodláni jít za ním až na konec světa, jen aby získali zpět smrtící virus! Dokáže jim Will uniknout? Jeho přítel Drake se chystá zaútočit na Styxe na povrchu. Povede však jeho odvážný plán k vítězství nebo k jisté smrti? Jestli se domníváte, že jste na Povrchu v bezpečí, raději se znovu zamyslete!