Podlost - Slaughter, Karin (Domino, 2012)
Matka agentky Faith Mitchellové nezvedá telefon. Na dveřích je krvavý otisk dlaně. A uvnitř je to ještě horší Faith vidí všude kolem sebe naprostou spoušť. Bohužel však nikde nevidí svou matku ...