Vznášedlo - Obermannová, Irena, 1962- (Motto, 2012)
Kniha povídek o ženách nejen pro ženy. Nová kniha Ireny Obermannové přináší zbrusu nové povídky, napsané výhradně pro tuto sbírku, doplněné několika dalšími, které již vyšly časopisecky