Hofmistr královny Johany - Rolečková, Eva (Moba, 2012)
Husitské války skončily a Boreš z Miletínka zjistil, jak poznamenaly jeho původ. Hledá sám sebe mezi zacházející slávou Tábora a dravou mocí, s níž v Čechách stoupá hvězda Jiřího z Poděbrad.