Medvídek s falešným srdcem - Lamb, John J. (Moba, 2012)
Druhá kniha série Brad Lyon (volně navazuje na romány "Smutný medvídek"). Bývalý detektiv z oddělení vražd Brad Lyon a jeho žena Ashleigh se v penzi s potěšením čile věnují podnikání: výrobě plyšových hraček. Dokonce vezmou své tygříky a medvídky na cestu do Baltimoru, který je dějištěm úspěšné medvědí show. Když se Brad stane svědkem rozepře mezi manželským párem, vycítí cosi zlověstného. Jeden z designérů obviní dvojici, že mu ukradla nápad na jeho "Chlupaté andělské mevídky". Napětí mezi aktéry je tak veliké, že designérka dostane astmatický záchvat a zemře...