Chladná krev - Jackson, Lisa (Domino, 2011)
Na podlaze ponurého bytu v New Orleans leží zmasakrované tělo mrtvé ženy. Vrah si je jist, že žádný svědek neexistuje. Netuší ovšem, že každý jeho krok sledovala jistá žena, která v době činu snila hrůzný sen ve své posteli na opačném konci města.O několik týdnů později probere Olivii Bechetovou další děsivá vize. Nyní už si je jistá, že její sny nejsou nahodilé a že městem obchází sériový vrah. Když se obrátí na policii, detektiv Rick Bentz jí nevěří – a jeho přezíravou skepsi nenahlodá ani nález druhé mrtvé ženy, jež byla zavražděna přesně tak, jak to viděla Olivie ve snu