Imámova dcera - Shah, Hannah (Ikar, 2012)
Hannah Shah se narodila v Londýně v rodině pákistánských přistěhovalců. Otec je imám a v muslimské komunitě požívá velkou vážnost, ale pod nátěrem svatého muže se skrývá násilník, který si svou krutost vybíjí nejprve na manželce a pak dceři. Holčičce je šest, když ji otec poprvé udeří, a následujících deset let dívku s neuvěřitelnou vynalézavostí a krutostí týrá a sexuálně zneužívá. Když Hannah v šestnácti zjistí, že se ji proti její vůli chystají provdat do Pákistánu, kde by ji nejspíš čekala smrt, sebere odvahu a rozhodne se uprchnout z domu.