Mráz přichází z Hradu - Viewegh, Michal (Druhé město, 2012)
Satirický thriller Mráz přichází z Hradu je volným pokračováním bestselleru Mafie v Praze. Autor se odvážně pohybuje na nejzazší hranici svobody slova a před očima čtenáře vytváří napínavou a zábavnou koláž, která je navzdory vší nadsázce nebezpečně pravdivým obrazem současného Česka.