Pád - Connelly, Michael (Domino, 2012)
Harry Bosch se ocitá na sklonku kariéry, a tak chce zbývající tři roky služby maximálně využít. Přání se mu vyplní: jednoho rána přistanou na jeho stole hned dva nové případy.Prvním z nich je vražda z roku 1989, jejímž pachatelem je podle rozboru DNA devětadvacetiletý násilník. Je ovšem možné, aby spáchal vraždu v pouhých osmi letech? Anebo se v laboratoři dopustili strašlivého omylu? Pokud by platila druhá možnost, zpochybnilo by to všechny případy, v nichž se důkazy rovněž opíraly o analýzu DNA. Současně je Harry povolán k druhému případu: má prošetřit smrt muže, jenž zemřel po pádu z okna. Vyskočil sám, nebo mu někdo pomohl?...