Právo na vraždu - Černucká, Veronika (Původní česká detektivka, 2012)
Devět napínavých příběhů o lidech, kteří mají právo na vraždu. Je to ale pravda? Jsou členové Posledního soudu vykonavatelé spravedlnosti, nebo jen obyčejní zabijáci? Můžete se spolehnout na duchy, co vás při seanci varují před masovým vrahem?