Škola detektivů - Fieber, Michal (Původní česká detektivka, 2012)
Škola detektivů je detektivkou z prostředí soukromých středních škol, které autor díky svému působení na jedné z nich důvěrně poznal. Vraždu homosexuálně orientovaného spisovatele a učitele Soukromé literární a zpravodajské akademie tentokrát vyšetřuje nejen policie a kolega oběti, exkomisař Houdek, ale i dvanáct posluchačů jeho semináře tvůrčího psaní detektivek.