Nebezpečné vyhlídky - Howard, Linda (Klokan, 2012)
Jenner a Sydney si užívají plavbu na luxusní lodi až do doby, než skupina násilníků unese Sydney a Jenner se jim musí podřídit, aby její přítelkyni neublížili