Třikrát Alex Miller - Cílek, Roman (Klokan, 2012)
Alex Miller je úspěšný pátrací novinář, který zakousne-li se do případu, jde po stopě jako ohař bez ohledu na nebezpečí. Podílí se na stíhání sexuálního vraha, dramaticky bojuje v zájmu umírajícího muže, který chce dokázat, že byl odsouzen neprávem, a zavede nás i do světa podnikání, kde zisk je králem a problémy se řeší pomocí nájemných vrahů.