Rebel - Kubátová, Táňa (Pohodky, 2012)
Teprve po rozvodu se kdysi nenápadná Linda cítila natolik sebevědomá, aby se vůbec poprvé po patnácti letech zúčastnila setkání se spolužáky. Mimo jiné tam narazila na charizmatického Kryštofa. Všechny spolužačky na něj tehdy houfně letěly, ovšem Lindu nikdy nepřitahoval a vlastně jím tak trochu pohrdala. Jak na srazu záhy zjistila, některé pocity se prostě nikdy nemění. Svými názory ji Kryštof brzy vytočil tak, že se s ním neváhala pořádně pohádat. Po pár dnech ale od něj dostala e-mail, který jí řádně zamotal hlavu.