Natálčin andulák - Březinová, Ivona (Meander, 2012)
Stalo se vám někdy, že jste po něčem hodně toužili, a nedostali jste to? Tak přesně to se přihodilo Natálce. Moc si přála mobilní telefon, s nímž by si povídala, když na ni dospělí nemají čas. Jenže místo mobilu Natálku čeká daleko větší překvapení. Jednoho dne jí totiž na okno přiletí malý žlutý ptáček…