Čarokráska - Jackson, Lisa (Domino, 2012)
Krásná a hrdá Morgana z Wenlocku dostala do vínku neobyčejný dar: schopnost nahlížet do budoucnosti a vidět to, co ostatním zůstává skryté. Díka svým předtuchám dokáže varovat ....