Zachraň mě láskou - Cartland, Barbara (Baronet, 2012)
Když balkánský kníže požádá královnu Viktorii, aby mu poskytla anglickou nevěstu, její volba padne na krásnou Lavinii. Dívka se však rozhodne s nepřízní osudu bojovat