Láska na zavolanou - Kinsella, Sophie (BB/art, 2012)
Poppy Wyattová prožívá úžasné štěstí. Má před svatbou s Magnusem Tavishem, vysněným partnerem, ale onoho odpoledne ji štěstí začíná opouštět. Nejenže při setkání s kamarádkami v hotelu ztratí zásnubní prsten, ale vzápětí jí ukradnou i mobil. Zatímco nervózně přechází hotelovou halou a přemýšlí, co dál, spatří v odpadkovém koši jiný mobil, který tam očividně někdo odhodil. Teď má alespoň číslo, na něž jí může hotelový personál sdělit případný nález prstenu. Jenomže mobil má svého vlastníka, podnikatele Sama Roxtona, který ho chce zpátky, a vůbec ho netěší, že mu Poppy nakukuje do došlých esemesek a e-mailů. Následuje nečekaný a groteskní sled událostí