Mistrovský tah - Patterson, James (Klokan, 2012)
Alexe povolají k dokonale spáchané vraždě dvou zkorumpovaných politiků. Je zřejmé, že je to práce profesionála. Pátrání se rozjede na plné obrátky, přesto umírají další činitelé s pošpiněnou pověstí. Veřejnost se začne ptát: Je střelec hrdina nebo mstitel?